top of page

Bedriftsfotografering i Oslo: Hvordan Velge den Rette Fotografen for Din Bedrift

Oppdatert: 28. okt. 2023

Hvis du tenker på å oppdatere bedriftens bildebank, starte en annonsekampanje, eller gi sosiale medier-innholdet et profesjonelt løft, vil du være interessert i bedriftsfotografering. Men hva innebærer egentlig bedriftsfotografering, og hvordan skiller det seg fra kommersiell fotografering? Før vi utforsker dette feltet, la oss klargjøre hva konseptet innebærer.


Bedriftsfotografering er en nisje innen fotografering som fokuserer på å fotografere bedriftsemner som bedriftsportretter, teambilder, produktbilder, og bilder fra bedriftsarrangementer. Det er en fantastisk måte å formidle bedriftens kultur, mennesker, og verdier på til verden.


Hva er forskjellen mellom kommersiell og bedriftsfotografering?

Selv om de to kan overlappe, fokuserer kommersiell fotografering mer på produkter og tjenester som skal selges. På den annen side, fokuserer bedriftsfotografering på å formidle bedriftens kultur og verdier, og å fremme samhørighet og merkevarebygging.Hvordan gjør en Fotograf i Oslo bedriftsfotografering?

Det er alltid en god idé å starte med en konsultasjon for å forstå bedriftens merkevare, visjon, og det nøyaktige formålet med bildene. Deretter planlegger fotografen en fotoshoot i samsvar med klientens ønsker. Dette kan være alt fra å finne det perfekte stedet for å fange bedriftens atmosfære, å arrangere portretter av bedriftseiere og ansatte, til å dokumentere spesielle bedriftsbegivenheter.


En viktig del av bedriftsfotograferingen er det som blir kalt bedriftsportrett. Et bedriftsportrett er dyptgående bilde av en individuell bedriftsleder eller ansatt. Den tjener til å personliggjøre og humanisere bedriften, og hjelper kunder å føle en sterkere forbindelse og tillit til merkevaren.


Velge den riktige fotografen for bedriften din handler om å finne noen som kan fange essensen av bedriften din, og som kan skape bilder som formidler den kulturen, verdiene, og profesjonaliteten du ønsker å formidle. Hvis du er basert i Oslo eller området i nærheten, er Ingar Næss ved Studiof2 et strålende valg for din bedriftsfotografering.


Vil du diskutere bedriftsfotograferingsbehovene dine? Kontakt oss


Comments


bottom of page