top of page

Fornøydhetsgaranti!

Husk at vi garanterer at du skal bli fornøyd. Vi har lang erfaring og tør derfor å gi deg garanti på at du vil bli fornøyd.

Be om priser og tilbud på portrettfotografering og bedriftsfoto

 

Vi tilbyr høy kvalitet til meget gode priser, men for å kunne gi et godt tilbud må vi vite litt om hva du skal ha og hva du skal benytte bildene til. Noen kunder ønsker bilder med meget høy oppløsning for bruk i annonser og på store boads eller plakater. Andre ønsker bilder kun til bruk på nett. For å tilby deg den beste prisen er det derfor avgjørende med en god brifing. Uansett får du et godt tilbud, ta kontrakt allerede i dag.

Vi tilbyr alle typer studiofotografering for bedrifter. Det kan være portretter, situasjoner, produkter osv. Her er prisene avhengig av tiden vi bruker og mengden bilder vi skal ferdigstille, men vi er alltid konkurransedyktige.


Vi levere topp portretter, med flere variasjoner.

 

 

Vi har komlett portabelt studio, med totalt 8 blitser og mange bakgrunner om det skulle være behov for det. Vi tilbyr både portrettfotografering av ansatte og ledere i tillegg til styremedlemmer osv.

 

Vi fotograferer til såvel web-sider, årsrapporter osv

Dog er det viktig at vi snakker sammen for å beregne hvor mye tid vi trenger

Event/konferanser/konserter
Reklamefotografering

Vi har lang erfaring i fotografering til bruk i reklame. Vi har tilbang på store studio for biler og eller andre større produksjoner. Vi har en stor "stall" med modeller i alle aldre til svært konkurransedyktige priser.

 

Ta kontakt for et konkret tilbud.

Vi samarbeider med en rekke eventselskaper og bedrifter direkte for produksjon og dukumentasjon av event, konserter, konferanser osv.

 

Ta kontakt for konkret tilbud.

bottom of page