top of page
pr%C3%B8ver+Storebrand+IN-37.jpg

Fotograf i Oslo og Tønsberg

Jeg blir stadig vekk spurt om jeg har noen referanser og svaret er selvfølgelig ja, men jeg har først lyst til å presentere en tilbakemelding jeg fikk fra en fotokunde i Oslo og en helt unik opplevelse i Tønsberg.

 

Siden jeg har vært fotograf både i Oslo og resten av landet, i snart 20 år har jeg mange hyggelige tilbakemeldinger og plukke fra. - se link under

Studiof2, adresse Herslebsgate 14B Oslo

En opplevelse på bakgrunn av bilder jeg har levert til Tønsberg nye Legevakt

Jeg har hatt gleden av å dekorere veggene i den nye legevakten i Tønsberg med bilder som skulle presentere virksomhetens verdier ovenfor sine pasienter. Noen av bildene skulle henge i det området hvor barn skal møte en lege, kanskje for første gang, så her var det viktig å formidle virkeligheten de skulle møte på en sann, men positiv måte. Totalt leverte vi over 30 bilder, men 4 av de var rettet mot barna. 

Sommeren 2023 var jeg selv nødt til å besøke legevakten pga en infeksjon og så skjer dette mens jeg satt på venterommet:
 

 - En jente på 5år kommer ut fra et av legekontorene sammen med sin mamma, så går hun bort til ett av bildene som henger på veggen og ser på det og sier:
 

                  " Mamma se den gutten var like flink som meg". 

 

Jeg ble så rørt og gikk bort til mammaen og fortalte om målet med bildene og hun fortalte at datteren hadde gått rundt og sett på alle bildene med barn. Hun hadde også snakket om det hjemme, at det ikke var farlig å gå til legen. Wow snakk om å treffe med strategien vi hadde lagt. 

Lederen for Tønsberg Legevakt skrev til meg etter jeg hadde fortalt om opplevelsen: 

"Så flott historier, Ingar, denne skal jeg dele med alle i kollegiet mitt. Skikkelig glad at du gjorde dette prosjektet for oss"  Cathrine Allgaard-Nilsen

_______________________

En litt annerledes tilbakemelding

En av de tilbakemeldingene jeg oftes får er at jeg er flink til å få folk til å føle seg vel når de blir fotografert. Dette kan være i studio i Oslo eller ute hos mine kunder rundt i landet.

En av de hyggeligste er denne, etter en ansatt ble sendt til meg for et nytt portrett i studio i Oslo:

 - Tusen takk for en fantastisk jobb, jeg tror nesten jeg må ta en tur selv også.

Når jeg så resultatene fra fotograferingen tenker jeg at du får en "nedfallsfrukt til å se ut som den friskeste frukten i kurven". Det er gøy å se hva tillit har å si! Når Tom kom tilbake fra studio ditt, fortalte han at han følte at du faktisk brydde deg om han. Du ga ham tro på at vi alle kan få et flott portrett, noe han nå tror på.

Så igjen, du har en unik måte å lokke frem det beste i oss.

 

Nå forstår jeg også hvorfor en annen advokat kollega er så fornøyd med sitt portrett!"

                                                                                                                           Mange hilsner fra Bruno  

Kontakt

Du kan ringe meg og eller sende en melding på min mobil. 

Om du heller vil sende meg en e-post er du også velkommen til det. 

+47 90 11 75 70

bottom of page