top of page

Velkommen!

Velkommen til Studio F2 og fotograf Ingar Næss. Oslo.

Welcome to StudioF2 and Photographer Ingar Naess in Oslo, Norway.

- 20 års erfaring fotograf, både private og for næringslivet.

Jeg har tatt over 20.000  portretter og headshot av ansatte, ledere, og styrer, i alle typer bedrifter, organisasjoner og etater i Oslo og resten av landet.

 

Jeg tilbyr også studiofotografering til privatpersoner. 

 

Bakgrunn:

Jeg etablerte mitt første studio allerede i 1977 og har derfor også lang erfaring med analog fotografering i tillegg til dagens digitale mulighetsverden. For meg er det kun en ting som gjelder, - du som kunde skal alltid bli fornøyd!

Jeg fotograferer mer enn 1000 personer hvert år, så portretter er en av mine sepesialiteter i tillegg til bilder til bilder til bruk på hjemmesider, årsrapporter, reklame osv.

Portrettfotografering klikk her


Jeg har mange som har gitt meg inspirasjon til lyssetting på mine portretter. Rembrant er jo en alle som jobber med portrett må forholde seg til, men utover det er det et hav av kunstnere og fotografer som har påvirket mine bilder. 

Matfotografering er også et område hvor jeg koser meg når jeg får oppdrag. Erfaringen går fra fotografering for matvareindustrien, restauranter og vinimprtører.

 

Kommunikasjon er avgjørende for å få frem hva du ønsker bildene skal kommunisere og hva de skal benyttes til. Vi har bred erfaring og er svært fleksible. Vi har selvfølgelig normal åpningstid, men stiller gjerne opp hele døgnet om du ønsker det. Les mer her

 

Vi har også komplett mobilt studioutstyr for enkle og avanserte oppdrag. I tillegg har vi en rekke kvalifiserte modeller til en svært gunstig pris, - om det skulle være aktuelt. Om du trenger studio har vi flere alternativ. Vi fotograferer over hele landet.

 

Vi har erfaring fra det aller meste og legger stor vekt på å kombinere både pris og kvalitet. Velkommen til fotografering hos oss.

 

Ta kontakt for en hyggelig prat og et godt tilbud!

 

Ingar Næss - Fotograf med strategisk kompetanse!

+47 90 11 75 70

ingar@studiof2.no eller ingar@maturus.no

 

Photographer Ingar Naess (Næss)

StudioF2 er en avdeling i Maturus AS
org nr 914996392

 

Kontonr DNB: 1503 57 00371

bottom of page