top of page
C14B1043.jpg

Our Work

En av de viktigste dagene i resten av livet

- Ditt Bryllup

01

Hele bryllupet

C14B0844.jpg

Om ditt ønske er å forevige hele dagen fra grytidlig til langt på natt, så er vi der for deg. Vi løser alle utfordringer, uansett hva du skulle ønske, men husk planlegging er viktig. Jeg har mange års erfaring både fra bryllup og generell fotografering, derfor vet jeg hva du skal forvente.

Vi har mange forskjellige pakker, men den viktigste er den som vi lager spesielt for dere.

Ta kontakt for en prat om ditt bryllup og dine bryllupsbilder, og kanskje en prøvefotografering, de er smart! Jeg vet at dere kommer til å bli fornøyd.

02

Før vielsen

Det er alltid mange fotominner som der og da kan virke helt vanlige og kanskje ikke viktige, men dere kan angre om dere ikke tar vare på disse øyeblikkene. Dette vet vi av erfaring.

Spesielt gjelder dette hos frisøren for jentene og ikke minst når dere pynter dere. For gutta er det ofte en treff med forlovere, disse bildene blir alltid best når dere har en fotograf som er sammen med dere. Her er det så mange minner som dere vil ha glede av i ettertid. 

Vi kan være på flere steder samtidig og garanterer at dette blir bra, uansett hvilke utfordringer vi kommer opp i.

Dere kan forvente kvalitet hele veien til kirketrappen (eller en annen trapp dere skal møte)

Husk det er mange øyeblikk dere ønsker å bevare i timene før vielsen. Her er det både mye latter og minner du ønsker å se tilbake på.

C14B5850.jpg
Erik+og+Kristine+4-366.jpg

03

Vielsen

Jeg gleder meg allerede. Denne høytiden er så viktig og få flotte bilder fra som forteller hele historien, alt fra forventning, forundring, glede, tårer og ikke minst lykke. All you need is love!

Erfaring er noe som garantert gir best kvalitet, det å ha gjort dette mange ganger før, gjør at dere blir ennå mer enn fornøyd med bildene fra vielsen. Fotograferingen av vielsen er nor av det aller viktigste. 

04

Festen og talene

Let the show begin! Ja her er det mange foto-øyeblikk og situasjoner som skal foreviges. Vi er over alt og lover at det du ønsker blir levert og kanskje noe ekstra også. Vi vet hvor viktig denne dagen er og derfor vet vi hvordan vi skal planlegge og gjennomføre, slik at du bare kan kose deg! Om du vil tar vi en test shoot for å sikre deg at alt blir som du ønsker!

C14B6842.jpg
bottom of page