top of page

Har nettopp begynt å legge inn nye tilbakemeldinger her er de to første denne uken!

Tusen takk for jobben og bildene du tok hos oss. De ble
veldig fine, og vi er strålende fornøyd!

Thomas Holen, GRIPTEL AS.

Takk for flott fotografering i dag.

I motsetning til tidligere fotografer som har vært hos oss var du utrolig lydhør. Du er flink til å se de beste sidene mine og til å gjøre fotografering til noe morsomt, i stedet for noe ukomfortabelt.

Du tok deg god tid, og jeg setter stor pris på å ha fått se over bildene og være med på å velge ut hvilke som skal brukes. Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet.

Mvh

Mari Gisvold, Teknisk Ukeblad

En annerledes historie og tilbakemelding!

Jeg har hatt gleden av å dekorere veggene i den nye legevakten i Tønsberg med bilder som skulle presentere virksomhetens verdier ovenfor sine pasienter.

 

Noen av bildene skulle henge i det området hvor barn skal møte en lege, kanskje for første gang, så her var det viktig å formidle virkeligheten de skulle møte på en sann, men positiv måte. Totalt leverte vi over 30 bilder, men 4 av de var rettet mot barna. 

 

​Sommeren 2023 var jeg selv nødt til å besøke legevakten pga en infeksjon og så skjer dette mens jeg satt på venterommet: - En jente på 5år kommer ut fra et av legekontorene sammen med sin mamma, så går hun bort til ett av bildene som henger på veggen og ser på det og sier:

 

" Mamma se den gutten var like flink som meg". 

 

Jeg ble så rørt og gikk bort til mammaen og fortalte om målet med bildene og hun fortalte at datteren hadde gått rundt og sett på alle bildene med barn. Hun hadde også snakket om det hjemme, at det ikke var farlig å gå til legen. Wow snakk om å treffe med strategien vi hadde lagt. 

 

Lederen for Tønsberg Legevakt skrev til meg etter jeg hadde fortalt om opplevelsen: "Så flott historier, Ingar, denne skal jeg dele med alle i kollegiet mitt. Skikkelig glad at du gjorde dette prosjektet for oss"  

 

Cathrine Allgaard-Nilsen​

TAKK

Jeg bruker vanligvis ikke å bli fornøyd med portrettbilder, men denne gangen ble jeg virkelig fornøyd!

Bildet du tok er det beste portrettbildet som noen gang er tatt av meg.


Med vennlig hilsen

Camilla Kristoffersen
Fram Advokater 

Ah, dette syns jeg var utrolig bra Ingar!!!
For første gang I mitt liv fikk jeg frysninger av ett bilde! Det tror jeg ikke jeg har opplevd før, men det ene bildet av Hanne der hun satt på gulvet! Fantastisk!  

 

Tusen hjertelig takk! Du leverer fantastiske bilder!!!!

 

Jeg er super fornøyd å det er jeg helt sikker på at Hanne og Cecilie også blir!

 

Heidi

bottom of page