top of page
Fotokurs for bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter!

Nå kan dere lære å ta profesjonelle portrettbilder av ansatte og spare tusenvis av kroner!  Jeg tilbyr bedriftsinterne kurs hvor du vil lære av min erfaring og i tillegg få noen gode
tips slik at de ansatte blir fornøyd.

En annen fordel er at dere øker enge fleksibilit og effektivitet når nyansatte trenger sine portrettbilder.

 

Bakgrunnen for disse kursene er at flere av mine kunder har etterspurt netteopp denne type kurs, for selv å kunne ta sine egne portrettbilder til bl.a. sine hjemmesider og visistkort. Med denne bakgrunn har jeg utviklet bedriftsinterne kurs, med hovedfokus på portrettfotografering av ansatte og ledelse. I tillegg har jeg også lagt tilrette for fotografering av situasjonsbilder, bilder til bruk på sosiale medier, pressebilder og hvordan ta aktuelle bilder til bl.a. nyhetsbrev, for de som ønsker det.

NB! Siden kunnskapen varierer fra bedrift til bedrift, tilpasser jeg alle kursene til hver enkelt virksomhet, slik at nytten skal bli optimal. Så om dette er noe som virker interesant for din bedrift er det bare å ta kontakt.

Det å fotografere ansatte og ledere handler også om hva bildene skal benyttes til og hvor bildene skal brukes. Hvilket uttrykk din bedrift ønsker er også et viktig spørsmål vi tar hensyn til. Mitt mål er å gjøre dere mer beviste på hvordan dere skal benytte bilder på best mulig måte i forhold til bedriftens strategi, vedrdier og mål.

Bedriftsinterne fotokurs.

Jeg kommer til din bedrift og lærer dere hvordan dere slev kan ta gode portretter, situasjonsbilder og kanskje bilder til deres nye kampanjer. Jeg har god erfaring i denne type opplæring og hvordan jeg kan tilpasse kursene slik at det passer best for dere.

Maestro 1-447.jpg

Om du ønsker mer informasjon om hvordan jeg kan bistå din virksomhet, slik at dere selv kan ta profesjonelle bilder og samtidig spare tusenvis av kroner.  Send oss en kort beskrivelse av hva du ønsker, så ta vi umiddelbart kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe din virksomhet på best mulig måte!

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page