top of page
pr%C3%B8ver+Storebrand+IN-37.jpg

Hello

Jeg blir stadig vekk spurt om jeg har noen referanser fra fotografering i Oslo og svaret er selvfølgelig ja, men jeg har først lyst til å oppsummere litt de tilbakemeldingene jeg har fått de senere årene fra kunder i Oslo og resten av landet. Siden jeg har vært fotograf i Oslo i snart 20 år har jeg mange hyggelige tilbakebledinger å plukke fra. Se under

  • Facebook
  • LinkedIn

Mine kunders uttalelser

En av de tilbakemeldingene jeg oftes får er at jeg er flink til å få folk til å føle seg vel når de blir fotografert. Dette kan være i studio i Oslo eller ute hos mine kunder rundt i landet.

En av de morsomste er etter en ansatt ble sendt til meg for et nytt portrett i studio i Oslo:

 - Tusen takk for en fantastisk jobb, jeg tror nesten jeg må ta en tur selv også.

Når jeg så resultatene fra fotograferingen tenker jeg at du får en "nedfallsfrukt til å se ut som den friskeste frukten i kurven". Det er gøy å se hva tillit har å si! Når Tom kom tilbake fra studio ditt, fortalte han at han følte at du faktisk brydde deg om han. Du ga ham tro på at vi alle kan få et flått portrett, noe han nå tror på.

Så igjen, du har en unik måte å lokke frem det beste i oss. Nå forstår jeg også hvorfor en annen advokat kollega er så fornøyd med sitt portrett!"

                                                                              Mange hilsner fra Bruno  

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890 

bottom of page