top of page

Bildedekor / veggdekor / utsmykking

Bilder leveres til bedrifter, organisasjoner og private.

Vi tilbyr alle former for materiale og formater   -    Alt fra plakater til dekor av hele vegger.

 

Vi tar deres unike bilder som representerer deres strategi og mål. Når dere velger dekor til deres lokaler med virksomhetens eget preg gir dette større troverdighet i deres kommunikasjon mot kunder og ansatte.

Vi tilbyr bilder på fotopapir med og uten ramme, aluminium, glass, lerret, tapet, lyddempende materiale, selvklebende osv.

Vi tilbyr garantert konkurransedyktige priser.
 

Her ser du fra moteringen av  bilder på nye Tønsberg Legevakt

Skjermbilde 2018-09-24 kl. 12.53.55.png

Fotodekor

Har du ønske om å dekorere vegger eller vinduer på din bedrift har du kommet rett? Vi har en rekke forskjellige høykvalitetsløsninger til deg: Vi tilbyr forstørrelser av foto på lerret, glass, aluminiumsplate eller akustikkplate i markedets absolutt beste materialer. Om det er bilde på lerret eller en av våre mange andre muligheter for kreativ fotoprint, så produseres alt. Foto på lerret kan eksempelvis lages som veggbilde helt opp til 230x300 cm, og hvis det skal være enda større kan vi også lage det som tapet oppdelt i bredder. Vi sikrer at kvaliteten på veggdekoren blir optimal.

Kvalitet

Fotoprint :

- Er vaskbare med fuktig klut

- Falmer ikke, selv i direkte sollys

- Nøyaktig fargegjengivelse

- Leveres klar til å henges opp

Leveringstid

Normalt leverer på 5 arbeidsdager (glass 5-10 arbeidsdager) når du velger fra våre ferdige motiv. Skal vi ta unike bilder for deg er denne leveringstiden fra godkjente bilder

 

Haster det kan vi selvfølgelig jobbe raskere for deg!

bottom of page