Headshot

Jeg er hele tiden oppdatert i alt som er viktig for å være en av de aller beste portrettfotografene i Oslo, Akershus og Vestfold - og hele Norge for den sakens skyld.

Dette er i tillegg til alle mine fornøyde kunder din garanti for at jeg forstår hva som skal til for at du som min kunde får det portrettet du blir mest fornøyd med.

Som du kanskje har lest portretterer jeg ca tusen personer i året og har en svært god erfaring i å takle utfordringer, om de skulle oppstå. Det viktigste er alikevel min komunnikative kompetanse som gjør at jeg forstå hva du er på jakt etter eller kanskje "drømmer" om.

Portrettfotogrfi er ikke bare å sette lys og trykke på knappen det er langt mer. Kommunikasjon er et nøkkelord og med mein lange bakgrunn for næringslivet i både Norge og utenlands har jeg lært mange triks.

Har du lyst til å ta en prat om portrettfotografering av deg selv eller dine ansatte, ledere, styremedlemmer eller bekjent, - ta kontakt som finner vi en løsning sammen. Husk jeg fortograferer både i studio og på lokasjon der du ønsker.

Hyggelig tilbakemelding

Takk for flott fotografering i dag.

I motsetning til tidligere fotografer som har vært inne her var du utrolig lydhør, flink til å se de beste sidene mine og til å gjøre fotografering til noe morsomt, i stedet for noe ukomfortabelt.

Du tok deg god tid, og jeg setter stor pris på å ha fått se over bildene og være med på å velge ut hvilke som skal brukes.

Jeg gleder meg til å se resultatet.

             Mari Gisvold, Teknisk Ukeblad

Lov å være litt stolt!
Anbefaler på det sterkeste å bruke Ingar for all type fotografering. Vi brukte han til fotografering av ansatte. Han var lett å få tak i, lett å kommunisere med og fleksibel på møtetidspunkt. Veldig behagelig under fotograferingen og gjør det han kan for at bildene skal bli best mulig. Alle var fornøyde med bildene. Kvaliteten er utrolig bra på det han leverer.

           Kristine Gjelsten Haugen, Fabritsius Eiendom

Ysa design okt 18-007-2.jpg
Foss qav-048.jpg