Her ser du noen eksempler på bedriftspakker

Vi tilbyr alle former for portrettering av styrer, ledese og ansatte. Vi fotograferer i studio og ute hos våre kunder og er kjent for vår gode evne til å kommunisere og få det beste ut av hver medarbeider. Ta en titt på alle våre eksempelsider med bilder, skulle du ønske en prat rundt deres behov og øsker gleder vi oss til å lytte.

Portrettering av ansatte og ledelse

Portrettering av ansatte og ledelse er en viktig del bar bedriftens kommunikasjonsstrategi og dette er vi spesialister på. Vi bringer vårt mobile studio til deres arbeidsplass og planlegger for rask og effektiv gjennomføring. Vi er svært stolte av all den anerkjennelse våre kunder gir oss for dette arbeidet.

Vi tilbyr alle varianter av bakgrunner, men de mest populære er ensfarget fra lys eller mørk , i tillegg til diffusert bakgrunn gjennom vinduer eller utenfor bygget. Vi tilbyr også miljøbilder fra relevante arbeidssituasjoner for å skape ekstra miljø.

 

For å gi dere en riktig pris på deres behov anbefaler vi at dere tar kontakt for å få tilsendt et konkret tilbud.

 

Ledelse og styre

Portrettfotografering av konsernledelse og styremedlemmer er en viktig del av vårt tilbud. Vi vet at tid er penger og at denne gruppen ofte ønsker høy kvalitet levert på kort tid.

Dette respekterer vi og sørger alltid for å være godt forbedredt og klare til fotografering til avtalt tid, enten det er i studio eller ute på bedriften.  Ta kontakt for pristilbud.